Συναυλία Αλληλεγγύης για το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού@Holy Wood stage, Wed 29/01

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ innΠέντε ροκ συγκροτήματα σε κοινή συναυλία με σκοπό τη στήριξη

του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου στο Ελληνικό

 

Η μουσική είναι αυτή που μας ενώνει αλλά αυτό δεν είναι τίποτα αν δεν νοιαζόμαστε για την κοινωνία.

Μπορεί να ακούγεται σαν άλλη μια κίνηση και όντως τέτοια είναι. Αυτό που δύναται και μπορεί να κάνει το ελληνικό underground το ποιεί με το χέρι στην καρδιά και χωρίς πολλούς φανφαρονισμούς.

Είχαμε διαπιστώσει πολλοί από εμάς (μουσικοί, ηχολήπτες, μουσικοί δημοσιογράφοι) ότι το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού είναι ένας φορέας που επιτελεί όχι μόνο αναγκαίο κοινωνικό έργο αλλά κινείται και από μια παροιμιώδη θέληση και αυταπάρνηση για ανυστερόβουλη προσφορά προς την κοινωνία. Την ίδια στιγμή οι ελλείψεις στα φάρμακα είναι σε όλους γνωστές. Γι’ αυτό και εμείς, οι Μαύρες Κωμωδίες, Stonemouth, New Zero God, The Illusion Fades και Penny Dreadful, δηλαδή πέντε συγκροτήματα που συνδέονται μεταξύ τους με φιλικές και μουσικές σχέσεις, αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι για να στηρίξουμε αυτό τον φορέα.

Τα έσοδα από τη συναυλία αλληλεγγύης θα πάνε εξ ολοκλήρου στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού για να αγοραστούν φάρμακα τα οποία θα διατεθούν για τις ανάγκες των ασθενών του Ιατρείου.

  • Η συναυλία θα γίνει την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στο Holy Wood Stage (Λεωφ. Βουλιαγμένης 289, Αγ. Δημήτριος).
  • Η τιμή του εισιτηρίου είναι 3 euro.
  • Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00 και η συναυλία θα αρχίσει τις 21.00

 

 

 

Ακολουθούν μερικές γραμμές πληροφορίας για την κάθε μπάντα:

 

The Illusion Fades: Υπάρχουν από τις αρχές της δεκαετίας του ‘90 και έχουν συνολικά 7 επίσημους δίσκους, εκ των οποίων ο τελευταίος στη γερμανική Pandaimonium.

Μαύρες Κωμωδίες: Ξεκίνησαν το 2010 από τον Μιχάλη Γαλαίο (πρώην Ερεβος, Lost Bodies) και στο ηχητικό rock/ψυχεδελικό τοπίο τους χρησιμοποιούν στίχους, μεταξύ άλλων, από Baudelaire, Rimbaud και Καζαντζάκη.

Penny Dreadful: Απηχούν τον αμερικανικό Νότο αλλά και τον βρόμικο ήχο της Αυστραλίας ενώ στους στίχους τους κυριαρχούν οι κουρελιασμένοι χαρακτήρες. Το ντεμπούτο τους με τίτλο Deadwood κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2013.

New Zero God: Σχηματίστηκαν το 2006 από πρώην μέλη των Flowers Of Romance και των Nexus. Έχουν κυκλοφορήσει 3 full length δίσκους, ένα 7” (Destination Unknown) και τα digital singles Second Chance και The Night Calls Your Name (digital).

Stonemouth: Γεννήθηκαν το 2012. Το ιδιότυπο μουσικό κράμα τους  αποτυπώνει βιώματα και απόηχους της έκρηξης των ηχοχρωμάτων του ‘80 και του ‘90.

 

Σας περιμένουμε για να ακούσουμε, να κουβεντιάσουμε και (γιατί όχι;) να χαμογελάσουμε.

 

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

 

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

(ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-20:00) και (ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 9631950

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ: εντός της πρώην Αμερικανικής βάσης (δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού, 200 μέτρα από την Τροχαία Ελληνικού)

Ιστοσελίδα: http://www.mkiellinikou.org

Email: mkiellinikou@gmail.com