Παράσταση χορού “Αρση/Θέση”@ Θέατρο Αργώ,Mon 09 -Thu 12/02 Κερδίστε προσκλήσεις!

arsh innnn

Κερδίστε μονές προσκλήσεις για την παράσταση της Τετάρτης 11/02 στέλνοντας mail στο indiegroundradio@gmail.com με τίτλο Άρση, ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο ως την Τρίτη 10/02 στις 14:00. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με mail ή τηλεφωνικά ως το βράδυ της Τρίτης  10/02.

 

Άρση / Θέση

H παράσταση “Αρση/Θέση” είναι ένα χορευτικό ντουέτο δυο κοριτσιών, δύο ανθρώπων, δυο αντιθετικών εννοιών. Μια έρευνα με αφορμή το σχήμα λόγου/μουσικό σχήμα της άρσης και της θέσης. Το δυνατό και το ασθενές, η βαθιά ανάσα πριν το μεγάλο βήμα, η σκέψη που προηγείται και η πράξη που έπεται. Αυτά τα ζεύγη πώς γράφουν στο σώμα και τι κινησιολογικές ποιότητες μας δίνουν.
Κεντρικός άξονας της δουλειάς αυτής είναι η μουσική, οι ήχοι και ο αντίκτυπός τους. Ένα ακόμα υλικό, η προσωπική κίνηση των χορευτών, όπου η έντονη αντίθεση κυριαρχεί και σε αυτό το κομμάτι. Λευκό δωμάτιο, λιτό περιβάλλον που λειτουργεί ως καμβάς. Ένα παιχνίδι με τη φόρμα, τις αυστηρές γραμμές και στον αντίποδα αυτών η έκρηξη, ως ξέσπασμα. Άρση-Θέση, Άρση-Θέση, Θέση – Άρση, Άρση – Άρση, Θέση – Θέση σε μια αέναη πορεία μέσα στη ζωή, με ανάσες και σταθερά βήματα, με όχι και τόσο σταθερά βήματα, με έντονες αμφιταλαντεύσεις. Με την αυστηρότητα της καθημερινότητας και την ελευθερία της Τέχνης ή μήπως το αντίθετο;.

Ιδέα/σκηνοθεσία: Eύη Σούλη
Χορογραφία: Eύη Σούλη (μαζί με τους χορευτές)
Πρωτότυπη μουσική: Tάκης Περδίκης
Eρμηνεία: Δήμητρα Σοφού, Κατερίνα Φώτη
Φωτιστικός σχεδιασμός: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Βίντεο: Nίκος Κρητικός
Αφίσες/φωτογραφίες: Στέφη Κωστή
Ρούχα: Γίαννα Ρεσβάνη, Νικολέτα Παπαδοπούλου
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Γιάννης Περδίκης

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

9, 10, 11, 12 Φεβρουαρίου 2015, 21:30

 

Τιμές εισιτηρίων :

10 ευρώ, 8 ευρώ για φοιτητές/ανέργους

 

Θέατρο Αργώ

Ελευσινίων 15, Μεταξουργείο

Τηλ. 210 5201684-5

http://www.argotheater.gr/

Facebook

Twitter