Μeet Market 19-20-21-22 Δεκεμβρίου @ Αθηναϊς

2013_12_TMM_POSTER_FRONT inThe Meet Market στο Αθηναϊς Πολυχώρος Πολιτισμού

Καστοριάς 34-36, Βοτανικός, Αθήνα, 104-47

Δεκέμβρίος 2013:

Πέμπτη 19 & Παρασκευή 20 >> 17:00 – 23:00

Σάββατο 21  &  Κυριακή  22  >> 13:00 – 23:00

 

Τα Χριστούγεννα είναι μια ιδιαίτερη εποχή για όλους μας και ειδικά για το Meet Market  που έχει και γενέθλια τον Δεκέμβριο. Γι’ αυτό γιορτάζουμε εις διπλούν με ένα τετραήμερο εορταστικό  Meet Market από την Πέμπτη 19  ως  Κυριακή 22 Δεκέμβρη σε ένα καταπληκτικό μέρος, στην Αθηναϊδα . Είναι η πρώτη φορα που επισκεπτόμαστε τον χώρο όπου παλαιότερα υπήρξε εργοστάσιο μεταξιού και είμαστε έτοιμοι να γεμίσουμε τις αίθουσες με 120 πάγκους με δημιουργίες  και κατασκευές από εγχώριους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, συλλέκτες και ανεξάρτητες μικρές επιχειρήσεις και όπως πάντα με πολλή μουσική από τους dj’s μας !

 

Για τους μικρούς μας φίλους που ξετρελαίνονται τις γιορτές έχουμε ετοιμάσει ένα μαγικό διήμερο στη Μουσική Σκηνή της Αθηναϊδας , ένα κανονικό θέατρο όλο δικό τους!!! Το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 ξεκινάμε από τη μια το μεσημέρι (13:00μμ) με εικαστικό παιχνίδι όπου τα παιδιά με το  Playroom θα κατασκευάσουν μαζί αυτοσχέδιες σημαίες με τα χαρούμενα προσωπάκια των παιδιών όλου του κόσμου που περιμένουν τον Αγιο Βασίλη!  Στις 15:00 θα κάτσουμε αναπαυτικά στις μωβ καρέκλες και θα απολαύσουμε τη θεατρική παράσταση «Το Μαγικό Ταξίδι της Ευγενίας» από την ομάδα Φρέον. Θα γελάσουμε και θα τραγουδήσουμε με την ψυχή μας ενώ θα  παρακολουθούμε  τις περιπέτειες της ζωηρής Ευγενίας! Στις 17:00 η ομάδα Πυγολαμπίδες μαζί με τους μικρούς μας φίλους ξεσαλώνουν, μεταμορφώνονται σε καλικάντζαρους και τραγουδούν τα κάλαντα! Μετά από όλα αυτά, το ιδανικό κλείσιμο μιας τόσο γεμάτης μέρας είναι …τα παραμύθια! Η Ηλέκτρα Νέγκα από τις 19:00 και ύστερα θα μας αφηγηθεί παραμύθια της προφορικής παράδοσης με τον δικό της μοναδικό μαγικό τρόπο!

 

Ελάτε μόνοι σας, με τους φίλους σας, με τα παιδιά σας για να βρείτε δώρα για τους ανθρώπους που αγαπάτε (ότι στυλ κι αν έχετε), για να ακούσετε φανταστική μουσική ( ότι είδος κι αν σας αρέσει) και να νιώστε κύματα αγάπης και γιορτής (όπως κι αν νιώθετε)!  Σας περιμένουμε και…μη ξεχάσετε να περάσετε από το κεντρικό ταμείο για να παίξετε και να κερδίσετε το Χριστουγεννιάτικο δωράκι σας!!!

 

The Meet Market: Μια τετραήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

 

 

Meet the Kids

Θέατρο «Ζωή Λάσκαρη» μέσα στον Αθηναϊς Πολυχώρος Πολιτισμού

Σάββατο 21 & Κυριακή 22 >> 13:00 – 20:00

13:00 – 15:00   >> εικαστικό παιχνίδι με  το Playroom – είσοδος ελεύθερης επιλογής

15:00 – 17:00   >> θεατρική παράσταση «Το Μαγικό Ταξίδι της Ευγενίας» – είσοδος  ελεύθερη

17:00 – 19:00   >> παιχνίδια με την ομάδα Πυγολαμπίδες  – είσοδος ελεύθερης επιλογής

 

19:00 – 20: 00  >> παραμύθια της προφορικής παράδοσης με την Ηλέκτρα Νέγκα  – είσοδος ελεύθερης επιλογής

 

 

www.themeetmarket.gr

 

———————————