Κερδίστε προσκλήσεις! Κορε Υδρο @ Gagarin, Sat 18/05

ΚΟΡΕ. ΥΔΡΟ.

KY-live-poster-50x70-SCHOOL

Κερδίστε προσκλήσεις για το live στέλνοντας mail στο indiegroundradio@gmail.com με τίτλο ΚΟΡΕ, ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο ως την Πέμπτη 16/05 στις 21:00. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν το μεσημέρι της Παρασκευής 17/05

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΜΑΪΟΥ

 GAGARIN 205

 

Opening Act: Lumiere Brother

 

 «Ο κύκλος είχε προ αιώνων κλείσει για τη δημοκρατία», τραγουδάνε οι Κόρε. Ύδρο. στο νέο τους single «Τα Βράδια της Κρίσης». Ο κύκλος των εμφανίσεων των ΚΥ στο Gagarin, όμως, φαίνεται πως δεν κλείνει ποτέ.

 

Τρία χρόνια μετά, και με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου Απλές Ασκήσεις στον Υπαρξισμό, οι κυκλοθυμικοί Κερκυραίοι επιστρέφουν για τέταρτη φορά στον τόπο του θαύματος και του έρωτα, το Σάββατο 18 Μαΐου, για να παρουσιάσουν τα τρέχοντα αποτελέσματα της υπαρξιακής τους αναζήτησης, μαζί με όλες τις μεγάλες επιτυχίες από το παρελθόν τους, σε ένα show από αυτά που κατέστησαν θρυλικές πλέον τις εμφανίσεις τους μπροστά στο φανατικό αθηναϊκό κοινό τους.

 

Το νέο άλμπουμ των Κόρε Ύδρο, «Απλές Ασκήσεις στον Υπαρξισμό» θα κυκλοφορήσει σε cd και digital album στις 29 Απριλίου, από την Inner Ear. Είναι ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελίες στο online store της Inner Ear, ενώ θα πωλείται και την ημέρα της συναυλίας.  

Ακούστε το πρώτο single “Τα Βράδια της Κρίσης” εδώ

www.koreydro.gr                                                              

www.lumierebrother.com

www.inner-ear.gr

Facebook Event

 

Info  

Gagarin 205 | Λιοσίων 205, Αθήνα | 104 45 | www.gagarin205.gr

Προπώληση 10 ευρώ | Ταμείο 12 ευρώ  

Σημεία προπώλησης:

Ticket House(Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς), ticketpro.gr & viva.gr

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00