Κερδίστε βινύλια !!Spinball Interview στην εκπομπή IndieD-Radio Show @indiegroundradio, Thu 12/05 16.00-18.00 Κερδίστε βινύλια !!

spinball innΗ εκπομπή IndieD. – Radio Show θα έχει καλεσμένους τους Spinball Band Athens την Πέμπτη 12/05 για μια δίωρη συνέντευξη 16.00-18.00. Τα μέλη του συγκροτήματος θα μας μιλήσουν για το πως ξεκίνησαν,10 χρόνια πριν την μουσική τους πορεία, τις επιρροές τους καθώς και τις λεπτομέρειες και τα κρυφά σημεία του νέου τους άλμπουμ “Shadows”. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε 1 από τα 3 δίσκους βινυλίου του άλμπουμ “Shadows”. Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να στείλετε μήνυμα με ονοματεπώνυμο σας στην σελίδα της εκπομπής IndieD. – Radio Show στο fb. Οι τρεις τυχεροί θα ανακοινωθούν στο τέλος της εκπομπής.

Λίγα λόγια για τους Spinball Band Athens
Οι Spinball είναι μια rock μπάντα από την Αθήνα, η οποία κινείται από τον alternative ήχο στον σκληρό κιθαριστικό ήχο του hard rock και δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2006. Τον Ιούνιο του 2007, κυκλοφόρησαν το πρώτο τους demo με τίτλο “Spinball”, περιέχοντας πέντε κομμάτια. Η μπάντα άρχησε να ηχογραφεί το πρώτο στούντιο άλπουμ τον Ιούλιο του 2010, έχοντας ως παραγωγό τον Δημήτρη Δημόπουλο (Groove Productions). Το άλπουμ με όνομα “Roger’ s Fable” κυκλοφόρησε σε CD τον Μάιο του 2011 από την Orkestral Promenade Productions. Η κυκλοφορία του δεύτερου στούντιο άλμπουμ με όνομα “Shadows” ήρθε τον Σεπτέμβρη του 2015 από την B-Otherside Records και περιέχει οκτώ κομμάτια. Από τον Φεβρουάριο του 2016, το “Shadows” είναι επίσης διαθέσιμο σε βινύλιο, συγκεκριμένα κόπηκαν 250 βινύλια των 150gr.
Τα μέλη της μπάντας είναι ο Νίκος Καρατζίδης (φωνή), ο Παναγιώτης Τσεβρένης (κιθάρα), ο Κωνσταντίνος Μαυραντζάς (πλήκτρα), ο Παντελής Χανδρής (τύμπανα) και ο Γιώργος Βάλβης (μπάσο). Στη αρχική σύνθεση των Spinball, στο μπάσο βρισκόταν ο Γιάννης Βρεττάκος μέχρι τον Μάιο του 2012, ενώ αποτελεί ακόμα τον βασικό στιχουργό για την μπάντα.