Κερδίστε προσκλήσεις ..Remi Unplugged Show @ Ρότα Art Coffee Community, Thu 15/05

remi inn nRemi & Band
Live at Rota(Σόλωνος 124, 210 3801033)
Πολυχώρος Άγκυρα
15/05/14 – 22:00
Είσοδος: 5 ευρώ
Κρατήσεις: 2103801033


Στείλτε mail με την ένδειξη Remi  Unplugged Show στο indegroundradio@gmail.com και κερδίστε προσκλήσεις


Η μπάντα θα κάθεται στο κέντρο, ο κόσμος γύρω της. Έτσι θα παρουσιαστεί το μοναδικό “Unplugged show” του τραγουδοποιού Remi και της μπάντας του. Folk κομμάτια από τη δισκογραφία του Remi και γνωστές διασκευές σε μια διαφορετική unplugged εκτέλεση στο θέατρο του Rota Art Café στο κέντρο της Αθήνας.

Βιογραφικό Remi
Ο τραγουδοποιός Remi (Άγγελος Κυπριανός), μεγάλωσε στο νησί των Σπετσών. Είχε ήδη ξεκινήσει από το 2009 να μελοποιεί αληθινές ιστορίες από τη μουσική του δρόμου αλλά και από τα ταξίδια που έκανε σε πόλεις της Ευρώπης. Τα τραγούδια του πρώτου album με τίτλο “Street Serenade” γράφτηκαν κυριολεκτικά στο δρόμο, ενώ ο δίσκος ηχογραφήθηκε σε ένα αυτοσχέδιο ερασιτεχνικό στούντιο, με τη βοήθεια φίλων και γνωστών μουσικών. Αυτό εξελίχθηκε σε ένα ετήσιο έθιμο, δεσμεύοντας τον Remi, να ταξιδεύει στον κόσμο και να μαζεύει ιστορίες για album κάθε χρόνο. Ως αποτέλεσμα, μέχρι σήμερα ο Remi έχει εμφανιστεί σε μικρά μαγαζιά, συναυλιακούς χώρους, σούπερ μάρκετ, καφέ, μπαρ, δρόμους και αρένες ως solo καλλιτέχνες ή και με την μπάντα του αυξάνοντας τον αριθμό θαυμαστών σε ολόκληρο τον κόσμο.
Στιγμιότυπα
• Άνοιξε την συναυλία του Sivert Hoyem(Ex-Madrugada) στον πολυχώρο «Πολιτεία» στη Πάτρα(28/11/12) και στο «Boxx Stage Club» στα Ιωάννινα(02/12/12).
• ‘Ανοιξε την συναυλία των Puressence στον «Σταυρό του Νότου» στην Αθήνα (28/03/13) και στον «Μικρό Πρίγκηπα» στη Πάτρα (29/03/12).
• Νικητής του διαγωνισμού “Band’s Festival” 2012 – Παραγωγή του ραδιοφωνικού σταθμού “Kiss Fm Μαγνησίας.
• Remi & The Dazzlers Live at Embros Theater 2013 DVD – Το απόλυτο Folk & Roll Show.
• Συνεργασία με τη χορευτική rock & roll ομάδα «The Dazzlers».
www.remiband.com
www.facebook.com/remiband