Κερδίστε προσκλήσεις! Night Beats / Acid Baby Jesus @ six d.o.g.s (Fri 07/12)

Κερδίστε προσκλήσεις για το live στέλνοντας email στο  info@indiegroundradio.com με τίτλο “NIGHT”ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο μέχρι την Τετάρτη 05/12 στις 15:00. Οι τυχεροί θα ενημερωθούν με email το μεσημέρι της Πέμπτης.

 

Η P90 Events παρουσιάζει:

Night Beats + Acid Baby Jesus @ Six D.O.G.S

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Προπώληση TICKET HOUSE &

VINYL MICROSTORE

 

Οι Night Beats είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες μπάντες που δραστηριοποιούνται αυτή τη στιγμή στο χώρο της νεο-ψυχεδέλειας.Αναμιγνύοντας Garage, Blues και Psychedelic Rock ήχους, το τρίο από το Seattle έχει καταφέρει να δημιουργήσει μεγάλο θόρυβο γύρω από το όνομα του.

Έχουν περιοδεύσει στο πλευρό σημαντικών συγκροτημάτων όπως οι The Black Angels, Roky Erickson, The Ηorrors, Dum Dum Girls και Black Lips μεταξύ άλλων, ενώ αξιοσημείωτη ήταν η εμφάνιση τους στο Austin Psych Fest 2012. Το ντεμπούτο τους “Night Beats” κυκλοφορεί από την Trouble in Mind Records (Ty Segall, Fresh & Onlys κ.α).

Στο πλευρό των Night Beats θα βρεθούν οι δικοί μας Acid Baby Jesus οι οποίοι εγγυώνται να ζεστάνουν τη βραδιά με τις fuzzαριστές τους μελωδίες που ισορροπούν ανάμεσα στο Psych n’ Roll και το Flower Punk. Αγαπημένα παιδιά της ελληνικής σκηνής, έχουν κυκλοφορήσει αισίως ένα EP “Hospitals” και ένα full length “LP” μέσω της Slovenly Records.

NIGHT BEATS + ACID BABY JESUS

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012 @ Six D.O.G.S

Έναρξή: 21:30

Είσοδος: 15e

Club info: Six D.O.G.S, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, τηλ: 210 3210510.

Night Beats: http://www.youtube.com/watch?v=Zw9Jkcbpq4M  http://www.youtube.com/watch?v=lZ6ljzqzgSo

Acid Baby Jesus: http://www.youtube.com/watch?v=QuwLPWeIQAQ

Διοργάνωση: http://www.p90events.com/