Κερδίστε προσκλήσεις! τεφλόν και Νίκος Χαλβατζής Κυριακή 25/11 @ six d.o.g.s

Κερδίστε προσκλήσεις στέλνοντας email στο info@indiegroundradio.com με τίτλο “τεφλόν” μέχρι το Σάββατο 24/11 στις 19:00. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με email μέχρι την Κυριακή 25/11 στις 17:00.                                                       τεφλόν και Νίκος Χαλβατζής Κυριακή 25 Νοεμβρίου στο Six D.O.G.S

λίγο πριν τη σύρραξη,

μια τελευταία συναυλία.

θα μοιραστούν εγχειρίδια επιβίωσης.

κέφι εγγυημένο!

 

 

Ο Νίκος Χαλβατζής ηχογράφησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο ‘Πλάνο Εξόδου’ σε παραγωγή Σωκράτη Μάλαμα το 2006.

Το 2010 κυκλοφόρησε τον δεύτερο προσωπικό δίσκο του με τίτλο ‘Γκόλεμ #’.

Έχει συνθέσει πρωτότυπη μουσική για θέατρο και ταινίες μικρού μήκους, ενώ τo 2011 συμμετείχε στην tribute συλλογή της Λένας Πλάτωνος “Όποιος την δει φωνάζει το όνομά της”, με τη διασκευή του τραγουδιού “Μόνο” σε ποίηση Κ. Καρυωτάκη.

Δημιουργεί και καταγράφει σε αποθήκες και σοφίτες, με ό,τι προκύψει και δανειστεί, concept δίσκους με πλοκή και ρόλους, χειριζόμενος τα τραγούδια ως επεισόδια. Δανείζεται ηχοχρώματα και ύφη κατά το δοκούν, αποφεύγοντας, όσο του επιτρέπεται, τα στερεότυπα.

 

Αυτή την περίοδο ηχογραφεί τον τρίτο του δίσκο, συνέχεια του ‘Πλάνου Εξόδου’ και του ‘Γκόλεμ #’ ενώ, σε συνεργασία με μέλη του συγκροτήματος τεφλόν, παρουσιάζει τα θραύσματα της μουσικής και του λόγου του σε διάφορες σκηνές.

υ.γ.: η συναυλία θα ηχογραφηθεί για τον πολυαναμενόμενο τρίτο δίσκο.

 

http://www.214.gr/

 

Οι τεφλόν σχηματίστηκαν τον Νοέμβριο του 2007 . Μετά από πολύμηνα διαλείμματα, κατάφεραν πρόσφατα να βρεθούν στην ίδια πόλη και να ηχογραφήσουν τον πρώτο τους δίσκο, ο οποίος θα κυκλοφορήσει κάποτε.

Ένα τραγούδι τους ακούγεται στην μικρού μήκους ταινία “Εθελουσία Έξοδος”(2011).

Έχουν συνεργαστεί επί σκηνής με τους Snooze Loop και τους One Hour Before The Trip .

Την Κυριακή 25/11 θα παίξουν με, και εν μέρει θα συνοδεύσουν, το Νίκο Χαλβατζή .

 

 

 

έναρξη αυστηρά στις 9μμ

είσοδος 6 ευρώ