Κερδίστε προσκλήσεις! Soviet Soviet & The Rattler Proxy @ Death Disco, Sat 18/10

sovietsovietflyer inn
Κερδίστε μονές προσκλήσεις για το live στέλνοντας mail στο indiegroundradio@gmail.com με τίτλο SOVIETονοματεπώνυμο και τηλέφωνο ως την Πέμπτη 16/10 στις 19:00. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με mail ή τηλεφωνικά ως το απόγευμα της Παρασκευής 17/10.
Soviet Soviet (IT) & The Rattler Proxy live @ Death Disco
Σάββατο 18 Οκτωβρίου
21:00
Οι Ιταλοί Soviet Soviet επιστρέφουν στην Αθήνα!

 
Με ήχο που θυμίζει πολλά από εκείνα που αγαπάμε (Joy Division,Interpol,A Place To Bury Strangers,Motorama,KVB,Bloc Party),μία πρόσφατη δισκογραφική δουλειά (“Fate”) που έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές και μια μεγάλη περιοδεία σε εξέλιξη,το τρίο από το Pesaro της Ιταλίας φέρνει τον καταιγιστικό post punk ήχο του στα μέρη μας για μια μοναδική συναυλία!
 
Ήταν το 2009 και το DIY ep με τίτλο “Marksman” που έκανε πολλά κεφάλια να γυρίσουν προς το μέρος των πρωτοεμφανιζόμενων τότε Ιταλών,ενώ και τα Μέσα δεν άργησαν να τους ανακαλύψουν με πρώτο και καλύτερο το Pitchfork,το οποίο αναγνώρισε από νωρίς την ικανότητα της μπάντας να φιλτράρει τις επιρροές της και να βγάζει ένα δικό της,χαρακτηριστικό post punk ήχο έχοντας ως σήμα κατατεθέν τις κοφτές και άψογα παιγμένες κιθάρες τους,τα ρυθμικά τύμπανα και τις στιβαρές μπασογραμμές.
 
To 2013 βγήκε το album τους με τίτλο “Fate”,ένα απόλυτα cool ντεμπούτο,σκοτεινό όσο πρέπει,σε στιγμές καταιγιστικό,με τρομερό ρυθμό και κιθαριές ξυράφι που και πάλι απέσπασε μια σειρά από τρομερές κριτικές,θυμίζοντας άλλοτε τους Cure,άλλοτε τους Joy Division & σε κάποιες στιγμές τους Chameleons,αλλά στο τέλος της ακρόασης αυτό που είναι κοινή συνισταμένη όλων είναι ο αέρας φρεσκάδας και ανανέωσης που φέρνουν οι Soviet Soviet στο είδος
To Σάββατο 18 Οκτωβρίου θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε μια μπάντα στα καλύτερα της,τη στιγμή που πρέπει,σε έναν ιδανικό χώρο!
Το live ξεκινάει με την εμφάνιση των “δικών μας” Rattler Proxy,μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις εδώ και χρόνια,με “βρώμικο” αναλογικό ήχο που παραπέμπει προς Νέα Υόρκη μεριά & στις καλύτερες στιγμές των Suicide,συνεργασία με τον σπουδαίο Timothy J.Fairplay & μια σειρά από επικές ζωντανές εμφανίσεις ήδη στο βιογραφικό τους
Εισιτήρια: 10 ευρώ (τα πρώτα 100),14 ευρώ στο Death Disco τις μέρες & ώρες λειτουργίας του club
H προπώληση ξεκινάει την Πέμπτη 2/10

Facebook

Twitter