ΚENNY FREQ. @ TIKI, Sun 20/11 – Κερδίστε προσκλήσεις

poster-athens-tiki-20-11

 Στείλτε e-mail στη διεύθυνση www. indiegroundradio.com με τίτλο Kenny Freq., και το ονοματεπώνυμό σας και κερδίστε προσκλήσεις για το live τους στο ΤΙΚΙ

 

KENNY FREQ. live

Κυριακη 20 Νοεμβρίου 2016
TIKI bar (Φαλήρου 15, Μακρυγιάννη, Αθήνα- Μετρό Ακρόπολη)
Έναρξη : 9μμ
Είσοδος: 5 Ευρώ
 
Οι Kenny Freq. μόλις κυκλοφόρησαν το νέο τους digital single με τίτλο “THE STREAM” και το παρουσιάζουν, μαζί με το υπόλοιπο υλικό τους, live στο Tiki Bar, στην Αθήνα, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, ξεκινώντας την πρώτη τους minitour στην Ελλάδα (Αθήνα, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Βόλος ) . H tour θα συνεχιστεί:
 
 
  • στα Ιωάννινα την Τετάρτη 23 Νοέμβρη, στο Beatnik Bar (Ανεξαρτησίας 119, Ιωάννινα)
  • στην Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 24 Νοέμβρη, στο Bar Urania ( Παίκου 4, Θεσσαλονίκη)
  • στον Βόλο την Παρασκευή 25 Νοέμβρη, στο Café Santan (Εργατ. Δικαιου 12, Βόλος)
 
                                              
Οι Kenny Freq. κυκλοφόρησαν πριν λίγες μέρες το νέο τους digital single με τίτλο “The Stream”, μαζί με ένα ακόμα τραγούδι το “Time To Find Out”. Δύο κομμάτια που παρουσιάζουν δύο διαφορετικές ηχητικές πλευρές της μπάντας (που και οι δύο συνυπάρχουν αρμονικά στο υλικό τους). Δύο κομμάτια που, όμως, θεματικά συνδέονται άμεσα, αφού και τα δύο μιλάνε για κάτι απλό και τόσο σύνθετο, που αφορά τους πάντες.  Τον χρόνο, την απώλεια του και την (μάταιη??) αναζήτηση του χαμένου αυτού, χρόνου.
    Οι Kenny Freq. είναι τέσσερις μουσικοί (Ted Σουρβίνος, Κώστας Συνοδινός, Theo Παπ, Γιάννης Λιούσκος) από την Αθήνα, που ξεκίνησαν από τα μέσα του 2014 και παίζουν αγγλόφωνη rockpop με τέσσερα όργανα (τύμπανα, μπάσo, κιθάρα, πλήκτρα) και δύο φωνές. 
     Έχοντας μεταξύ τους ένα τεράστιο εύρος μουσικών και καλλιτεχνικών επιρροών, έχουν καταλήξει να διαμορφώσουν τον ήχο τους, σε μια μίξη του rock κυρίως των αρχών της δεκαετίας του 70, με μια δόση από την εναλλακτική σκηνή της δεκαετίας του 90, μέσα από ένα πολύ προσωπικό πρίσμα, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, μερίδας του εγχώριου κοινού και αρκετών κριτικών (εγχώριων και διεθνών) .
     Το νέο τους digital single με τίτλο  “THE STREAM” ( που περιέχει δύο κομμάτια το “The Stream” και το “Time to Find Out”), είναι διαθέσιμο μέσω της σελίδας https://kennyfreq.bandcamp.com . Πάντα σε συνεργασία με τον Σέργιο Βούδρη (The Voyage Limpid Sound), στην παραγωγή .
   Οι κυκλοφορίες DIY digital singles για τους Kenny Freq συνεχίζονται, καθώς αυτή είναι η πέμπτη digital κυκλοφορία, με το “The Stream” να είναι ίσως ότι δυναμικότερο έχουν κάνει μέχρι στιγμής, χωρίς να αμελούν, ποτέ τους κανόνες της pop τραγουδοποιίας (που είναι η βάση τους), κάτι που γίνεται ιδιαίτερα εμφανές με το “Time To Find Out”. 
   Μετα, από μια σειρά από digital singles (που απέσπασπασαν πολύ θετικές κριτικές κυρίως από τα εγχώρια μουσικά sites και τους καλύτερους μουσικούς ραδιοσταθμούς) , όπως  τα “Honestly” (Οκτώβριος 2015) και “Your Cuisine” (Δεκέμβριος 2015), και τα νεότερα “Real Love” (Φεβρουάριος 2016)- με το ομότιτλο τραγούδι, που απέσπασε ακόμα και θετικότατες διεθνείς κριτικές- και “The Price” (Μαιος 2016), κλείνουν τη χρονιά μ’ένα ακόμα single, που ελπίζουν να αγκαλιαστεί εξίσου- αν όχι και περισσότερο από κοινό και κριτικούς.  Σίγουρα  θα ακολουθήσει συνέχεια αυτών των digital κυκλοφοριών σύντομα , πράγμα που δείχνει την επιλογή τους προς τις νέες ψηφιακές και αμεσότερες οδούς διανομής μουσικού υλικού.
   Πλέον τα live τους εκτείνονται σ’όλη τη χώρα και σταδιακά τους αγκαλιάζει το εναλλακτικό κοινό πολλών πόλεων περαν της Αθήνας ( σημαντικότερη τους εμφάνιση η παρουσία τους ως opening act στη συναυλία των Αμερικάνων  LOW στο Fuzz Live Music Club στις αρχές του 2015) .
 
(για περισσότερες πληροφορίες, photos κλπ.) : https://www.facebook.com/kennyfreqcentral
(για περισσότερες ηχογραφήσεις- μουσική)   :   https://kennyfreq.bandcamp.com/

 

Facebook

Twitter