K.O.Y.T.I. crowdfunding party @ K44 (Friday 07/09)

K.O.Y.T.I.  -crowdfunding party- Space Blanket, Kill Emil and Phipo live

Οι συντελεστές της ταινίας «Κ.Ο.Υ.Τ.Ι» σάς προσκαλούν στο crowd funding πάρτι τους, στις 7 Σεπτεμβρίου στο ΤΩΡΑ-Κ44, με τους Space Blanket, Kill Emil και Phipo στην σκηνή! Στην είσοδο, θα υπάρχει ένα κουτί, αρκετά μεγάλο να χωράει τα στοιχεία επικοινωνίας σας, την αγάπη σας και τις δωρεές σας.

Το « Κ.Ο.Υ.Τ.Ι » είναι η πρώτη ταινία μικρού μήκους της Κατερίνας Γιαννακοπούλου. Το ομώνυμο ξύλινο κουτί είναι ο καταλύτης της σχέσης μεταξύ τριών ανθρώπων. Ένας άνδρας (Αλέξανδρος Παπαιωάννου) με χόμπι τη ξυλουργική, μια γυναίκα (Χριστίνα Μανώλη) έγκυος στο πρώτο της παιδί, και η Κ., μία κοπέλα στο ξεκίνημα της ζωής της (Ζουλή Λεφέβρ), ζουν στο ίδιο σπίτι. Μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο. Όχι όμως και το ίδιο κρεβάτι. Η Κ. ζει σε ένα κουτί κάτω απ’ το διπλό κρεβάτι του ζευγαριού.

Οι συντελεστές σημειώνουν στο δελτίο τύπου: «Μαζευτήκαμε και αρχίσαμε το ταξίδι της δημιουργίας της ταινίας. Όταν ήμασταν έτοιμοι και είχαμε ένα ολοκληρωμένο πλάνο, τα πιο πρακτικά ζητήματα για τη μεταφορά απ΄την ιδέα στη πράξη, μας οδήγησαν μονοδρομικά στο crowd funding. Το πήγαμε ένα βήμα παρακάτω και να το συνδυάζουμε με ποτό και μουσική,γιατί η εξωστρέφεια και ένα χαρούμενο υποστηρικτικό κοινό είναι αυτά που χρειαζόμαστε όλοι σήμερα!»

Στις 7 Σεπτέμβρη στο ΤΩΡΑ-Κ44, είσοδο, το λοιπόν, θα υπάρχει ένα κουτί, αρκετά μεγάλο να χωράει τα στοιχεία επικοινωνίας σας, την αγάπη σας και τις δωρεές σας.

Links :
http://koutibox.wordpress.com/
http://www.facebook.com/events/274548105982365/

Phipo

Ο Φίλιππος Κοντούζογλου (γνωστός ως phipo ή yekcno) φτιάχνει μουσική από το 2000. Δώδεκα χρόνια αργότερα, η μουσική του έχει αναπτυχθεί και ωριμάσει και έχει χωριστεί σε δύο βασικά projects. O Phipo αντιπροσωπεύει chilled breakbeats με jazzy trip hop γεύσεις και κάποιες ambient επιρροές. O Yekcno, από την άλλη πλευρά ,είναι πιο επιθετικός, εμπνευσμένος από τη νέα techno σκηνή αναμειγμένη με IDM ρυθμούς και ηλεκτρονικούς χειρισμούς.
Πειραματίζεται με νέα στυλ και τα προσαρμόζει στη δική του μουσική, έτσι ώστε κάθε τραγούδι να έχει έναν ιδιαίτερο ήχο και μια διαφορετική ιστορία να πει.

http://www.soundcloud.com/phipo
http://www.phipo.com/

Space Blanket

Οι Space Blanket – Abdul (φωνητικά, κιθάρες, synthesizers) και Biscuit (synthesizers, electronics,φωνητικά) φτιάχνουν banging cosmic disco punk μουσικές με gritty μπασογραμμές, επιθετικά γαλλικά synths και βαριά beats. Κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ετών, το ηλεκτρονικό δίδυμο έχει δώσει έντονες συναυλίες με ενδιαφέροντα visual sets, γραφικά και βίντεο και το Μάρτιο του 2012 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του EP “Cosmic”.

http://www.spaceblanket.gr/

Kill Emil

O Kill Emil γεννήθηκε στην Βραζιλία και μεγάλωσε στην Αθήνα, μέσα στη μουσική. Άκουγε ότι ακουγόταν καλό στα αυτιά του και οι μουσικές του αναζητήσεις τον οδήγησαν στο να γίνει μέλος στου CINECOD μια post rock μπάντα. Το πρώτο του προσωπικό release σαν Kill Emil να έρχεται το 2009, I can hear it now, στην Cast-a-blast. Το The Corner αποτελεί το δεύτερο release του και την πρώτη κυκλοφορία της BeatQuick. Με δύο φίλους, τους Billa Qause και J.Melik δημιούργησε τους Pad Trio και συνέχισε να πειραματίζεται μουσικά. Συνδυάζει beats, hip hop, breaks, trip hop, αλλά και latin, reggae, afro. Αυτές τις μέρες δουλεύει το δεύτερο άλμπουμ του, το οποίο αναμένεται το φθινόπωρο.

http://soundcloud.com/killemilmusic