Οι Wonky Doll and the Echo στο studio του indieground radio την Κυριακή 09/12 στις 16:00 στην εκπομπή του Χρήστου Αγγελόπουλου

Την Κυριακή στις 16:00 οι Wonky Doll and the Echo θα βρίσκονται στο studio του indieground radio στην εκπομπή του Χρήστου Αγγελόπουλου.

Wonky Doll and the Echo 

Οι Wonky Doll and the Echo είναι μια μπάντα που δημιουργήθηκε στα μέσα του 2010. Η μουσική τους χαρακτηρίζεται ως ένα ιδιότυπο κράμα post-punk, indie rock και 80s αισθητικής, ενσωματώνοντας ωστόσο στοιχεία της σύγχρονης alternative σκηνής, δημιουργώντας έτσι έναν ιδιαίτερο ήχο που άλλοτε είναι μινιμαλιστικός, άλλοτε εμπλουτίζεται από etherial κιθάρες και synths.Αν και έχουν δημιουργηθεί πρόσφατα, έχουν ήδη ηχογραφήσει το Promo CD/EP τους από τον Δεκέμβριο του 2010.

Επίσης, έχουν ήδη καταφέρει να παίξουν ζωντανά είτε μόνοι τους, είτε στα πλαίσια φεστιβάλ σε γνωστά venues της Αθήνας, όπως το Six d.o.g.s, το Bios, το 7 Sins και το Nouvelle Decadence, ενώ έχουν εμφανιστεί ως support στις συναυλίες δύο εκ των κορυφαίων συγκροτημάτων της dark alternative σκηνής, τους Clan of Xymox και The Frozen Autumn στο Κύτταρο, το Δεκέμβριο του 2011 και τον Φεβρουάριο του 2012 αντίστοιχα.

Στις 3 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί η πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά των Wonky Doll and the Echo σε δίσκο βινυλίου 300 αριθμημένων αντιτύπων από τη Geheimnis Records, αλλά και σε παράλληλη ηλεκτρονική μορφή, διαθέσιμη τις πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας του δίσκου. Η ηχογράφηση και η μίξη του δίσκου έγινε από τους ίδιους στο αυτοσχέδιο studio τους σε ένα σπίτι στη Ν. Φιλαδέλφεια. Ο δίσκος θα περιλαμβάνει 9 κομμάτια, ενώ ορισμένα από αυτά έχουν ήδη ξεκινήσει να ακούγονται δυνατά σε ελληνικά και ξένα ραδιόφωνα. (Best 92.6, Salford City radio [GB], RUM 97.5 [PT]).

 

Ιστοσελίδα www.wonkydollandtheecho.com