Drab Majesty w/ special guests: Vercetti Technicolor @ Death Disco, Sun 07/05

3 SHADES OF BLACK PRESENT:

Drab Majesty

w/ special guests: Vercetti Technicolor

Στο Death Disco (Ωγύγου 15 και Λεπενιώτου, Αθήνα)

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Πόρτες: 20:30

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ:

 • 14€ (Προπώληση)
 • 17€ (Ταμείο)

 

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

 • Syd Records (Πρωτογένους 13, Ψυρρή, τηλ.: 210 3218373, www.sydrecords.com)
 • Sound Effect Records (Σπύρου Τρικούπη 50 & Καλλιδρομίου, Αθήνα, τηλ.: 210 8259883, www.soundeffect-records.gr)
 • Le Disque Noir Records Shop (Θεμιστοκλέους 29, Αθήνα, τηλ.: 211 214 3554)
 • Τηλεφωνικά στο 11876
 • Reload Stores
 • Media Markt
 • Seven Spots
 • Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης
 • Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/death-disco/drab-majesty

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

 

DRAB MAJESTY:

 

Οι Drab Majesty ξεκίνησαν με μία τρεμάμενη μετάδοση από κασέτα το 2012 σ’ένα υποφωτισμένo δωμάτιο του L.A. Η οντότητα επονομαζόμενη ως Deb Demure, ένα είδος διαγαλαξιακής μούσας, αποκαλύφθηκε για να προσφέρει ένα αλλόκοσμο όραμα στο ανθρώπινο διάμεσό της, ένα όραμα που πραγματώνεται μέσω σχολαστικών lo-fi ηχογραφήσεων. Δίνοντας έμφαση στην αισθητική της αιρετικής τελετουργίας και την καταστροφική δύναμη της μουσικής, η οντότητα Deb Demure ανακάλυψε μια εναλλακτική μέθοδο για να διαμοιράσει το συμπαντικό της πλάνο, που ολοκληρώθηκε με την κυκλοφορία του “Unarian Dances” σε κασέτα και το μανιφέστο της αποκαλύφθηκε στην ανθρωπότητα: «Να γλεντάς με τη δύναμη αυτών των καλλιτεχνικών εμπνεύσεων που ενυπάρχουν πέρα του εαυτού».

 

Η κασέτα γύρισε το Los Angeles και κατέληξε στα χέρια της Lollipop Records που έχει ισχυρή επιρροή στην τοπική σκηνή και να καταλήξει αμέσως μετά στα ράφια του underground κοινού του L.A. Μετά από σειρά από λάιβ εμφανίσεις και μεταμεσονύκτιες περιηγήσεις, οι Drab Majesty ανακαλύφθηκαν από την Dais Records, όπου και παραμένουν.

 

Το 2015, κυκλοφορούν το ντεμπούτο LP τους, “Careless”, που ηχογραφήθηκε αποκλειστικά από τη Demure σε ακατάστατα δωμάτια και πατώματα καθιστικών ανά την πόλη. Μετά από ήδη τέσσερεις επανακυκλοφορίες σε βινύλιο, το “Careless” παραμένει μια εμμονή στην μελαγχολική αλλά υπέροχη νυχτερινή ζωή του L.A. και μια σημαντική συνεισφορά στις σκοτεινότερες υποκουλτούρες του κόσμου.

 

Κρατώντας μια αριστερόχειρη κιθάρα, η Deb δημιουργεί ένα απέραντο κόσμο από οργανικές μουσικές υφές που θυμίζουν Vinny Reilly (Durutti Column) αλλά και τη δύναμη πίσω απ’ τους ύμνους των Sisters of Mercy και Cocteau Twins. Τα τελευταία δύο χρόνια καλέστηκε ν’ ανοίξει θρυλικούς καλλιτέχνες όπως τους  Psychic TV, Clan of Xymox, The Frozen Autumn, Prayers, Youth Code και King Dude.

 

Το 2017 μας φέρνει την κυκλοφορία του δεύτερου δίσκου της, το “The Demonstration”, ηχογραφημένο από τον Josh Eustis (NIN, Telefon Tel Aviv), με διθυραμβικές κριτικές απ’τον παγκόσμιο μουσικό τύπο  και τον ακολουθεί μια εκτενής παγκόσμια περιοδεία που φέρνει το μήνυμα των Drab Majesty στη χώρα μας, στο Death Disco.

 

***

 

LINKS:

 

***

 

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

 

***

~ ΕΚΤΑΚΤΟ!!! ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ DRAB MAJESTY ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ~

 

Λόγω τεχνικής δυσλειτουργίας που αφορά στην εισερχόμενη πτήση των Drab Majesty η άφιξη της μπάντας στην Αθήνα κατέστη ανέφικτη.

 

Ως εκ τούτου η συναυλία των Drab Majesty στο Death Disco (Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου, Ψυρρή) μεταφέρεται για την ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, Κυριακή 7 Μαϊου 2017. Όσα εισιτήρια έχουν αγοραστεί ισχύουν κανονικά, ενώ διαθέσιμα θα είναι και ειστήρια των 17 ευρώ, στο ταμείο του συναυλιακού χώρου.

 

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:30. Ως opening act, στη θέση των The Rattler Proxy που λόγω υποχρεώσεων δεν μπορούν να συμμετάσχουν στη νέα ημερομηνία, θα εμφανιστεί ο Vercetti Technicolor που θα βρίσκεται στη σκηνή στις 21:30.

 

Η εμφάνιση των Drab Majesty θα διαρκέσει από τις 22:30 μέχρι το τέλος της βραδιάς.

 

Απολογούμαστε σε κοινό και εμπλεκομένους για την ασυνέπεια (που δυστυχώς προέκυψε από γεγονότα και δυσλειτουργίες που ήταν εκτός του ελέγχου μας) και σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 7 Μαϊου για να γίνουμε μάρτυρες μιας μοναδικής συναυλίας, με ένα από τα σημαντικότερα ανερχόμενα ονόματα της παγκόσμιας post-punk σκηνής.

 

*** Περισσότερες πληροφορίες στο facebook event page: www.facebook.com/events/603583529839136