1ο Μουσικό Φεστιβάλ “Περδικιώτικα” @ Aίγινα 13 & 14/9

eso 11ο Μουσικό Φεστιβάλ “Περδικιώτικα” | 13 & 14 Σεπτέμβρη 2013

Το καλοκαίρι τελειώνει!

Τα Περδικιώτικα, αποχαιρετούν τη σεζόν με έναν πρωτότυπο τρόπο!

Οι μουσικές που μας ταξίδεψαν στα 35 χρόνια πορείας μας, “κάθονται και τα λένε”! Τα blues, η jazz, η soul, η funk, το swing, το rock’n’roll και το surf rock, για πρώτη φορά “πιάνουν κουβέντα” με το ρεμπέτικο.

Μουσικές, που παρότι τις χώριζαν ωκεανοί, γεννήθηκαν παράλληλα, σε αντίστοιχες κοινωνικές συνθήκες, από αντίστοιχες κοινωνικές ομάδες, σημαδεύοντας καθοριστικά τη μετέπειτα πορεία της μουσικής.

Σας καλούμε λοιπόν στο πρώτο μας μουσικό φεστιβάλ, για να απολαύσετε live τις μουσικές αυτές καταβολές!

Μουσικές καταβολές, που όχι μόνο ακούστηκαν και προβλήθηκαν ιδιαίτερα μέσα από τα Περδικιώτικα, αλλά επιπλέον τα καθόρισαν σαν ένα χώρο με τη δική του ιδιαίτερη μουσική κουλτούρα για 35 χρόνια τώρα!

Oι πόρτες ανοίγουν και τις δύο ημέρες στις 20.30, και η είσοδος είναι ελεύθερη!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Παρασκευή 13 Σεπτέμβρη

Το βράδυ ξεκινά με το “Ρεμπέτικο Ντουέτο του Βαγγέλη και του Μηνά”, σε εκτελέσεις ξεχωριστών ρεμπέτικων τραγουδιών!

Ακολουθούν οι “Blue John & Jimmy Roots Rambling Duet”, σε ένα δυναμικό ακουστικό set από jazz, blues και swing, καθώς και μερικές δικές τους διασκευές σε ρεμπέτικα!

Μετά τα live, ακολουθούν DJ sets από τους “Manolis_K” και “Cath_Zeta”, οι οποίοι μας χορεύουν μέχρι το πρωί με soul, blues, funk, swing και rock’n’roll!

Σάββατο 14 Σεπτέμβρη

Το βράδυ θα ανοίξει με το μουσικό τρίο “Μετά τη Φουρτούνα” παίζοντας σμυρνέικα και ρεμπέτικα τραγούδια!

Ακολουθούν οι “Dirty Fuse” οι οποίοι μας ξεσηκώνουν με surf rock’n’roll αλλά και κομμάτια από την τελευταία τους δουλειά… “Surfbetika”!

To party συνεχίζεται, με τους DJs “Νik_K” και “Flam” να αναλαμβάνουν τα decks, για ένα μοναδικό ολονυκτιο set από rockabilly, surf rock, garage rock και rock’n’roll.